Abban az esetben, ha az oldalunkon található szolgáltatások közül valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, az alábbi elérhetőségeink egyikén tudsz kapcsolatba lépni velünk!
Piti_István_Ritmusfoto „A fotó feladata, hogy a múló időböl
kiemelje azokat a pillanatokat
amelyek majd az emlékeink lesznek."
Piti Istváb - Ritmusfotó

Kedves Jegyes Pár! Amennyiben az esküvőtök fotózását, a tervezett dátum előtt minimum négy hónappal korábban lekötitek a "Normál csomag" árából 3%, a "Nagy" és "Extra csomag" árából 5% kedvezményt kaptok!

Kezdőlap

Bemutatkozás

Esküvőfotózás

Tablófotózás

Szolgáltatások

Fotóalbum

Technika

Linkek
--------------------------------

ESKÜVŐ FOTÓZÁS, RENDEZVÉNY FOTÓZÁS, igény esetén, akár három fotóssal is.
Csongrád megye,
békés megye,
szeged,
makó,
hódmezővásárhely, csongrád,
szentes,
mórahalom,
Békéscsaba,
orosháza,
gyula

Ritmusfotó
Megosztom

----------
-

Ritmusfotó Piti István Kis Anita Gyöngyi Piti Bence

  Kedves Menyasszony!


Az esküvőre való készülődés egy pontján felmerül a kérdés, hogy a nagy nap eseményeit, hogyan tudjátok megörökíteni önmagatok és gyermekeitek számára! Vajon kell e profi esküvőfotóst fogadnotok, vagy elegek lesznek, a barátok, ismerősök által készített felvételek!?

A döntés megkönnyítésére álljon itt néhány mosolyt fakasztó ( és talán elgondolkodtató)  "kérdés"!

A mennyasszonyi ruhádat megvarratnád a szomszéd nénivel?
Felkérnéd a nénikédet, hogy dobjon már össze egy hat emeletes, nyolc féle cukormázzal és marcipánfigurákkal ékesített, 200 szeletes esküvői tortát?
Tartanád a lagzidat egy olcsó, de leharcolt kocsmában?
Felkérnéd a szomszéd bácsit vőfélynek, aki pikáns mondókákat is tud, és legalább 10 népdalt, akár mindet azonos dallammal !
Vajon az esküvői vacsorát profi szakácsok készítik majd, vagy az épp most nyitott sarki gyorsbüféből rendeled?
Gondoltál arra, hogy a zenélni felkéred a munkatársadat, aki épp a napokban vett egy 5000 Ft-os "szintetizátort"?
A sminkedet és a hajad vajon egy lelkes, két hetes gyorstalpalón kitanult kezdővel csináltatod meg, vagy időpontot foglaltattál egy fodrásznál, kozmetikusnál?

Ha a fenti kérdésekre főleg NEM-mel válaszoltál akkor jogos az elvárásod, hogy életetek egyik legszebb, legizgalmasabb napján olyan képek  készüljenek amelyek majd híven, és nem utolsó sorban tökéletes minőségben őrizzék annak minden mozzanatát!

   
Kedves Jegyes Pár!

Az esküvői fotózás több csomagból választható, ezzel is igazodva az igényeitekhez.
A választási lehetőségetek a szertartás(ok) és a hozzá kapcsolódó tradicionális, külső, vagy belső helyszínes beállított fotókkal párosított "Alap csomag"-tol egészen a teljes esküvőt két, vagy akár három fotóssal végigkísérő és annak minden mozzanatát megörökítő, non-stop esküvőfotózást kínáló "Extra csomag"--ig terjed.

Azért, hogy ez a fotók tekintetében is igazán a Ti napotok legyen, előzetes megbeszélés alapján egyedi elképzeléseiteket is teljesítjük.
Célom, hogy minden pillanat úgy kerüljön rögzítésre, ahogyan ott és akkor Ti magatok is átéltétek. Arra próbálok törekedni, hogy képeim önmagukban felelevenítsék esküvőtök minden mozzanatát, hogy a legapróbb részletekig minden felidézhető legyen. A ruhátok szabásától a torta és virágok szín kavalkádjáig!
Arra törekszem, hogy minél tökéletesebb képeket adjak át számotokra, ahol a fehér menyasszonyi ruha tényleg fehér, és ahol a finom apró részletek is tökéletesen láthatóak.

Az elkészült esküvői képek mindegyike átesik egy ellenőrzésen ahol is végső beállításra kerülnek a színek és az egyéb paraméterek. A beállított fotók egy profi retusálást  követően  nyerik el végső formájukat!
Minden átadott képet teljes felbontásban kaptok meg pendrive-on, egy egyedileg  készített  tokban.

Ritmusfoto Anikó és Robi Ritmusfoto


Anikó és Robi
Szeged
Timi és Csaba
MórahalomRitmusfoto_Piti_István
Ritmusfoto Piti István Kis Anita Gyöngyi Ritmusfoto_Piti_István


Enikő és Imi
Mezőkovácsháza
Brigi és Zsolti
Makó
                 Kati és Zsolti
Mórahalom


Ritmusfoto Piti István Kis Anita Gyöngyi Ritmusfoto Piti István Kis Anita Gyöngyi
Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi

Adrienn és Zsolti
Bordány
Bernadett és Tamás
Szeged
Szilvi és Gábor
Szeged


Ritmusfoto, esküvő fotózás, Piti István Ritmus fotó? Piti István, Kis Anita Gyöngyi Ritmusfoto, Esküvő fotózás, Piti István, Kis Anita GYöngyi

Eszter és János
Szeged
Anett és Robi
Makó
Timi és István
Szeged


Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, esküvőfotós Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto Piti István

Kati és András
Mórahalom
Gabriella és Zoltán
Szentes
Kitti és Zsolti
Gyula


Ritmusfotó, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós

Zsanett és Levente
Orosháza
Anita és István
Makó
Júlia és János Ildikó és Gábor
Szeged


Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto. Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto. Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós

Mónika és István
Orosháza
Melinda és Anti
Szeged
Orsi és Laci
Szeged


Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós

Beáta és István
Makó
Kati és Laci
Szeged
Nóri és Csaba
Makó


Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi
Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita GYöngyi, Esküvőfotós

Ági és Pisti
Mórahalom
Eti és Sanyi
Kunszentmárton
Judit és Attila
Kiszombor


Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István

Kitti és Sándor
Pitvaros
Évi és Balázs
Mindszent
Niki és Zsolti
Szeged


Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István Ritmusfoto, Esküvő fotós, esküvőfotós, Piti István

Annamari és Krisztián
Mórahalom
Ildikó és József
Mórahalom
Kata és Máté
Mórahalom


Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós www.ritmusfoto.hu
Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyöngyi, Esküvőfotós

Rendeljetek esküvői fotókönyvet!
Exkluzív kivitel, egyedileg elkészített design, mindez kedvező áron.


Ahhoz, hogy a nagy napra megtaláljátok a számotokra megfelelő esküvőfotóst, néhány dologra érdemes odafigyelnetek.

  • Sok pár az esküvőfotós és / vagy a videós kiválasztását hagyja utoljára. Csodálatos esküvői helyszínt választanak, pazar belső díszítést, gyönyörű ruhát vesznek vagy bérelnek, és a világ legkreatívabb esküvői tortáját rendelik meg. És amikor végül (sokszor csak az esküvő előtt pár héttel) elkezdenek esküvő fotóst keresni megdöbbenve tapasztalják, hogy azok a szolgáltatók akiknek a munkája tetszik nekik, illetve akik az erősen megnyirbált büdzsébe még anyagilag beleférnének, már mind foglaltak! Első jó tanács tehát, hogy ne várjatok az utolsó előtti percig!

  • A leendő fotós kiválasztása általában két forrásból szokott történni. Valaki ajánlja az illetőt,  vagy a Neten böngészve találtok a web oldalára! Mindkét esetben győződjetek meg, hogy a képi világa tetszik e nektek?! Figyeljetek oda, hogy mennyire változatosak az esküvő fotói, nézzétek meg, hogy mennyire felszabadultak a párok a képeken. Ha csupa kényszeredett mosolyt láttok, akkor nem biztos, hogy ő a jó választás.  Fordítsatok figyelmet a képek minőségére is, a színtelen, fakó, életlen képek  még akkor sem megengedhetőek, ha a  fotós cserébe kicsit  "olcsóbban" dolgozik.  Nézzétek meg, hogy a fehér menyasszonyi ruha tényleg  fehér e?  Figyeljetek oda, hogy  látszanak e részletek a ruhán, nem csak a fehéren, hanem a vőlegény fekete öltönyén is.  Tudnotok kell, hogy a beállított képek (mint ahogy a nevükben is szerepel)  viszonylag irányított körülmények között készülnek, ha a fotós már itt nem tudja "kézben tartani a beállításokat" akkor mit tesz egy olyan helyzetben ahol a másodperc tört része alatt döntenie kell, mit hogyan csináljon! A gyűrűhúzást elég kellemetlen lenne megismételni, mert a fotós lemaradt....

  • Abban az esetben ha már megtaláltátok azt az esküvői fotóst akinek  a képi világa megfelelő, szabad az időpontja a Ti esküvőtökön és anyagilag is belefér a költségvetésbe, a következő lépés a személyes találkozó!  Higgyétek el ez nagyon fontos momentum, hiszen a nagy napon ő lesz az aki a legtöbbet a közeletekben mozog és egyáltalán nem lényegtelen, hogy kellően szimpatikus e?

  • A megbeszélésen térjetek ki a személyes kívánságaitokra, mondjátok el, hogy mit szeretnétek, illetve azt is, hogy mi az ami esetlegesen zavaró lenne számotokra.  Beszéljétek meg a fotózásra szánt időt, a helyszint, helyszíneket!  Mindenki bízik abban, hogy a nagy napon csodálatos idő lesz, de mindig kell legyen egy "B" terv. Az esküvő napján már kissé kínos olyan épületet keresni ahol el lehet készíteni a kreatív képeket, ha esetleg mégis rátok tör egy zápor! Jó tudni, hogy egyes "felkapott közintézmények" csak előre bejelentkezett párokat fogadnak és fizetni kell azért, hogy ott fotózhassatok! Érdeklődjetek, hogy vannak e "rejtett" költségek, mert később kellemetlen lehet, ha pld. az utazásra költségtérítést kér a fotós, vagy esetleg nem kapjátok meg a képeket teljes felbontásban, csak felárért. Azt is érdemes előre letisztázni, hogy a képekből egy neten megtekinthető bemutatót, a fotós, az esküvői csomag részeként ad, vagy  fizetni kell érte.

  • Kérdezzetek rá az általa használt technikára, van e tartalék felszerelése, visz e esetleg a kreatív fotózásra technikai személyzetet. Igaz magában a technika minősége még nem garantálja a tökéletes képeket, de egy belépő szintű felszereléstől azért csodát nem szabad várni! Persze lehet, hogy az olcsó felszerelést használó, kellő rutinnal nem rendelkező fotós az átlag ár alatt dolgozik, de gondolom senki nem szeretne pont a saját esküvőjén kísérleti nyuszi lenni!     Ami túl olcsó, hogy igaz legyen, az sajnos sokszor nem is igaz!!

  • Kérdezzétek meg, hogy az adott napra más fotós munkát vállalt e rajtatok kívül? Ennek a kérdésnek persze akkor van értelme, ha nem az egész napra fogadjátok meg a fotóst. Nincs kellemetlenebb mint egy délelőttre tervezett esküvőfotózás, amelynek a végén a fotósnak már tízpercenként csöng a telefonja, mert már várják a következő helyszínre...   Persze egy Benneteket és a munkáját tisztelő eküvői fotós ilyet sohasem tenne!

  • Végezetül, ha mégsem vagytok biztosak a választásotokban, inkább kérjetek néhány nap gondolkodási időt, esetleg beszéljetek más esküvőfotóssal is.

  • Ne feledjétek ez a Ti napotok, aki ott lehet Veletek legyen akár vendég, akár szolgáltató azt kell érezze, hogy megtiszteltetés számára, hogy részese lehet ennek a napnak!
A fenti jó tanácsokat még lehetne sorolni, ám ha a választásotoknál csak ezt a pár dolgot figyelembe veszitek, akkor néhány buktatót már biztosan elkerülhettek!
És végül egy rövid cikk, hogy mire mennyit költsél ?!   Elolvasom

ÁrakKedves érdeklődő pár! Elenőrízzétek, hogy a tervezett esküvőtök napján még szabad vagyok e?
Esküvő dátuma: év hónap nap.

Esküvő helyszínének irányítószáma:

Esküvő fotózás
, rendezvény fotózás, iskolai és óvodai tablófotózás, elsősorban Csongrád és Békés megyében, de igény esetén Magyarország egész területén.
- Esküvői fénykép - Esküvői fotózás - Esküvői fotós - Esküvő fotós - Esküvőfotós -
Kezdőlap | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Fotóalbum | Technika | Árak | Elérhetőségek | Linkek
2003 © Ritmusfotó ...ha Neked csak a tökéletes elég jó !
Minden jog fenntartva!

Ritmusfoto Piti István, Kis Anita Gyöngyi