Piti_István_Ritmusfoto Keveseknek adatik meg életük során,
hogy olyat adhassanak másoknak,
mely hidat képez múlt és jelen között
Piti Istváb - Ritmusfotó


Kezdőlap

Bemutatkozás

Esküvőfotózás

Tablófotózás

Szolgáltatások

Fotóalbum

Technika

Linkek
--------------------------------

ESKÜVŐ FOTÓZÁS, RENDEZVÉNY FOTÓZÁS, igény esetén, akár három fotóssal is.
Csongrád megye,
békés megye,
szeged,
makó,
hódmezővásárhely, csongrád,
szentes,
mórahalom,
Békéscsaba,
orosháza,
gyula

Ritmusfotó
Megosztom

----------
-

Ritmusfotó Piti István Kis Anita Gyöngyi Piti Bence

Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy néhány percig elidőzöl oldalamon, remélem az oldal hangvétele, és a több ezer fotó amit megtekinthetsz eléri célját, és egy jó hangulatú fotózáson személyesen is megismerkedhetünk Veled.
Bízom benne, hogy ha ez így történik Te is megelégedett megrendelőink táborát erősíted majd!

Piti István "Ritmus"  -   Az örökmozgó, aki mindenhol ott van.

A fotózással gyermek koromban ismerkedtem meg. Mivel akkor még nem tehettük meg, hogy képek százait "lőjük" el egy délután, így a kis spórolt zsebpénzemen Forte filmeket vásároltam és izgatottan vártam, vagy két hetet, amíg megérkeztek a "műveim" a nyomdából. Persze sokszor előfordult, hogy a 24 kocka valahogy sem a témát sem a fényviszonyokat nem akarta megfelelően vissza adni.
Az első tükörreflexes masina már hatalmas előre lépés volt, hiszen lassan megértettem, mi miért történik és mit hova kell "állítani", hogy a végeredmény kezdjen igazi fotókra hasonlítani.
A kezdeti nehézségeket legyőzve, egyre jobb gépeket vásárolva már tudtam, hogy valamikor, valahol szeretném csak ezt csinálni.
Első komolyabb digitális gépemet 2002-ben vásároltam, és segítségével sikerült  felfedezni egy szinte határtalan új világot.
Az egykor kitűzött célomat sikerült elérnem, vagyis, hogy a Tisztelt megrendelők (Ti) elérhető árakon és minőségbeli kompromisszumok nélkül jussanak fotós és az ahhoz kapcsolódó számítástechnikai szolgáltatásokhoz.
Meggyőződésem, hogy a sikeres vállalkozás alapja a lehető legjobb eszközök használata, a munka iránti elkötelezettség, saját magunk folyamatos képzése és a megrendelőkkel történő korrekt bánásmód!
Ma már számtalan megelégedett ügyfél igazolhatja, hogy a kompromisszum mentes, profi szolgáltatás elvégezhető olyan árakon is, ami nem terheli meg extra módon a megrendelők, a szülők, vagy  éppen egy Ifjú pár  pénztárcáját!
itmusfoto, Piti István


Esküvő fotózás
, rendezvény fotózás, iskolai és óvodai tablófotózás, elsősorban Csongrád és Békés megyében, de igény esetén Magyarország egész területén.
- Esküvői fénykép - Esküvői fotózás - Esküvői fotós - Esküvő fotós - Esküvőfotós -
Kezdőlap | Bemutatkozás | Szolgáltatások | Fotóalbum | Technika | Árak | Elérhetőségek | Linkek
2003 © Ritmusfotó ...ha Neked csak a tökéletes elég jó !
Minden jog fenntartva!

Ritmusfoto, Piti István, Kis Anita Gyömgyi